SZOLGÁLTATÁSOK

Begyűjtés és újrahasznosítás

A Budafok Recycling szolgáltatásai közé tartozik az Ön hulladékpapírjának rendszeres vagy eseti felkérés alapján történő begyűjtése. Jelentős kapacitással bíró teherautó flottánk segítségével egyszerre nagyobb mennyiség elszállítását is tudjuk vállalni, hatékonyan, miközben partnereink a saját fő tevékenységüket zavartalanul folytathatják. Bizalmas adatai védelmében a dokumentumokat bezúzzuk, a használt csomagolóanyagot összegyűjtjük, így a Budafok Recycling az Ön megbízható partnere lehet ebben is, aki segít megszabadulni a felesleges papírhulladéktól.

Rendszeres hulladékpapír gyűjtés

A hulladékpapír elszállítása extra bevételi forrást kínálhat partnereink számára. A Budafok Recycling rendszeresen begyűjtheti az Ön hulladékpapírját is, így lehetővé téve Önnek, hogy akár előnyt kovácsoljon olyan dolgokból, amire már nincs szüksége, s ezen felül még környezetünk védelméért is aktívan tegyen. Többek között az alábbi papír fajtákat gyűjtjük:

Hullámkarton csomagolóanyagok és lemezek, magazinok ragasztóanyaggal vagy anélkül, újságok, irodai hulladék, famentes irományok, továbbá hulladék- dobozok, kartonlemezek és szélvágatok.

Dokumentumok megsemmisítése

Egy irodai alkalmazott évente átlagosan kb. 200 csomag papírt használ el nyomtatásra. Vállalati környezetben ezek a papírok olyan bizalmas információkat is tartalmazhatnak, amelyek létfontosságúak az Ön üzlete számára, azonban lehet, hogy egy részük egyszerűen csak a szemetesben köt ki. Közismert tény, hogyha ezek a bizalmas információk esetleg rossz kezekbe kerülnek, az, akár a versenyelőny elvesztéséhez, vagy még rosszabb esetben személyazonosság lopásához vagy csaláshoz is vezethet. Hogy ne kerülhessen ilyen helyzetbe, a Budafok Recycling segíthet Önnek ezeknek a bizalmas dokumentumoknak és archív leveleknek a biztonságos megsemmisítésében azáltal, hogy rendszeresen begyűjti és felaprítja az Ön vállalkozása által felhalmozott irodai papírhulladékot. Az adatok biztonsága az információk védelmében rejlik. Ma már szinte alapvető követelmény, hogy számítógépeinket tűzfallal és jelszóval védjük, miért ne lenne szükségünk ilyesfajta védelemre a nyomtatott dokumentumaink esetében is?

Milyen előnye származik ebből Önnek?

A Budafok Recycling fenntarthatóságot kínál minden szempontból, és lehetővé teszi az Ön számára, hogy résztvehessen egy zöldebb gazdaság kialakításában. Ahelyett, hogy csupán egyszerűen megszabadulna, azaz kidobná a papírhulladékot, keressen fel bennünket, hogy ezt a gondot levegyük az Ön válláról. Mi az Önnél felhalmozódott papírhulladékot felelősségteljesen újrahasznosítjuk, így még plusz bevételt is szerezhet abból, amire nincs szüksége.